Lepota

Kozmetika Nabla prisega na zadovoljne stranke

Kozmetika Nabla je italijanska znamka

Če ste redna uporabnica ali pa uporabnik ličil in drugih kozmetičnih izdelkov vam je kozmetika Nabla najverjetneje precej dobro poznana. V nasprotnem primeru pa veliko zamujate. Gre namreč za eno od najbolj priljubljenih svetovnih blagovnih znamk, ki kupcem ponuja vrhunske izdelke po sila dostopnih cenah.

Nabla je bila ustvarjena v Italiji, znamki pa največ pomenijo zadovoljne stranke. Že samo ime znamke pa pripoveduje o tem, da želi ohraniti pristen stik z naravo in z njeno pomočjo poiskati navdih za najlepše barve svojih izdelkov. Večina Nablinih izdelkov je veganskih. Nekateri izdelki pa so izjeme, ker vsebujejo čebelji vosek. Izdelki so narejeni v Italiji, Nemčiji pa tudi v Južni Koreji.

Nablinih top 5

Kozmetika Nabla se v tem hipu lahko pohvali s številnimi produkti, ki so zelo učinkoviti, obstojni, ne nazadnje tudi lepih barvnih odtenkov. A za začetek izpostavimo le pet top produktov, ki se v tem hipu najbolje prodajajo.

Kozmetika Nabla paleta senčil
Kozmetika Nabla paleta senčil – Dreamy Eyeshadow Palette

Po priljubljenosti v prodaji Nablinih izdelkov zagotovo prednjači paleta senčil, ki jo boste našli pod imenom oziroma oznako Side By Side Nude Eyeshadow Palette. Nedaleč za njo je še ena izjemno privlačna paleta ličil – Dreamy Eyeshadow Palette. Obe paleti vključujeta izjemno privlačne barvne odtenke, ki so primerni za prav vse uporabnice, tudi za zahtevnejše.

Med Nablinih top 5 brez pomislekov lahko uvrstimo tudi maskaro Vicious Mascara, glos za ustnice Lip Plumper – Viper ter svinčnik za oči Cupid’s Arrow Longwear Stylo.

Nabla kompaktni bronzer Skin Bronzing 

Posebno pozornost je treba nameniti tudi Nablinemu bronzerju Skin Bronzing. Gre za izjemno lahek bronzer, ki koži nudi zagorel, od sonca poljubljen in sijoč videz. Za nanos izdelka se lahko uporabi suhi čopič ali pa nekoliko moker. Intenzivnost bronzerja se nagradi tako, da nanesete več slojev.

Kozmetika Nabla kompaktni bronzer
Nabla kompaktni bronzer – Skin Bronzing

Ključne prednosti bronzerja, ki ga ponuja kozmetika Nabla, so torej visoka pigmentiranost, dolga obstojnost, kakovostna tekstura izdelka, lahka zabrisljivost, preprostost za uporabo, mat končni zaključek, definicija obraznih potez. Izdelek je na voljo po sila dostopni ceni. Še posebej nepogrešljiv pa je v poletnem času.

Nablin tekoči korektor

Nepogrešljiv spremljevalec številnih umetnikov in ljubiteljev ličenja je tudi Nabla tekoči puder Close Up Concealer. Še posebej je tovrstni izdelek dobrodošel, ko se na obraznem predelu pojavijo temnejši krogi, rdečica ali pa pigmentirane spremembe. Vse omenjene nepravilnosti bodo zaradi izjemne visoke kakovosti korektorja ter močne pigmentacije na koži zelo hitro odpravljene oziroma bodo v hipu izginile.

Video: Nabla tekoči korektor – Close-Up Concealer – Ivory

Paleta senčil za še tako zahteven okus

Vsaj ena paleta senčil zagotovo krasi vaš kozmetični oziroma lepotilni kotiček. A po vsej verjetnosti imate pri sebi vsaj nekaj različnih paletk. Te se med seboj razlikujejo ne samo po velikosti, teksturi, barvnih odtenkih, temveč tudi po blagovnih znamkah. Nekatere kozmetične znamke še posebej slovijo po tem, da na trg postavljajo vrhunske palete senčil, po katerih posegajo tudi najzahtevnejši umetniki ličenja.

Med bolj poznanimi blagovnimi znamkami, pri katerih so vam na voljo najrazličnejše paletke s senčili, je tudi Nabla.

Najbolje prodajana Nablina paleta senčil

Kozmetika Nabla je znana tudi po številnih različno opremljenih paletkah s senčili. V tem hipu je najbolje prodajana paletka Side By Side Nude Eyeshadow palette. Gre za prekrasno paleto s štirimi svetlečimi senčili, ki so polna magnetnih ter kameleonskih odsevov.

Omenjena paleta senčil je znana po hibridnih formulaciji z mešanico večdimenzionalnih, večjih in manjših bleščic. Nudi izjemno oprijemljivost, in to brez kakršnega koli izpadanja. Že samo z enim potegom lahko namreč ustvarite prečudovit videz. Ta bo na koži ostal brez uporabe lepila za bleščice in brez primerja. Senčila v paletki so visoko pigmentirana, dolgo obstojna, lahko zabrisljiva. Na voljo vam je torej široka izbira barvnih odtenkov. Senčila so tako mat kot sijoča. Ne glede na to pa prav vsa vključujejo kakovostno teksturo. Izdelku je za piko na i priloženo tudi ogledalo.

Nablina prazna magnetna paleta

Za najbolj zahtevne kupce je na voljo prazna magnetna paleta, kamor lahko po svoji lastni izbiri vstavljajo senčila. V tovrstni magnetni paletki se lahko hrani do 12 senčil. Na takšen način si lahko ustvarite svoje najljubše make up looke. Paletka ima magnetno dno. Senčke zato lahko razporejate, kjer koli si to želite.

Obe omenjeni paletki – ena s senčili in druga brez – in še številne druge paletke so vam na voljo tudi v spletnih prodajalnah. Na voljo so različne velike, z izjemno bogato izbiro barvnih odtenkov, in to po zelo dostopni ceni.