Lepota

Z domačo rabo seruma za rast trepalnic do dolgih in gostih trepalnic

Pogosta uporaba maskare in drugih ličil preveč obremenjuje naše trepalnice. Posledično začno izpadati ali pa se ob ličenju lomijo. Z redno uporabo seruma za rast trepalnic poskrbimo za odebelitev, zgostitev in rast trepalnic. Na ta način imamo filmski izgled oči, brez obiska lepotilnih salonov.

Ne uporabljamo umetnih trepalnic

Uporaba umetnih trepalnic naše poškoduje. Velikokrat tudi uniči korenine, kar pomeni, da trepalnice ne rastejo več. Namesto uporabe umetnih izdelkov, raje okrepimo naše trepalnice. S pomočjo seruma za rast trepalnic namreč svoje ojačamo. Na ta način ne potrebujemo umetnih izdelkov ali pretirane uporabe maskare. Poskrbimo tudi za rast tistih, ki so jih poškodovale umetne trepalnice.

Prednosti redne uporabe seruma

Z redno uporabo seruma za rast trepalnic poskrbimo za:

 • Polne, goste in močne trepalnice,
 • Hitro rast novih,
 • Preprečimo lomljenje ali izpadanje trepalnic zaradi ličenja,
 • Zmanjšanje uporabe maskare,
 • Hitre rezultate, ki se kažejo že v dveh tednih,
 • Uporabo tudi na bolj občutljivi in k alergijam nagnjeni koži.

Skrbno izbrane sestavine za rast trepalnic

Pred uporabo novih sredstev za rast trepalnic, se moramo najprej pozanimati, kakšne sestavine vsebujejo.  Nekateri manj priznani izdelki namreč kožo dražijo in povzročajo alergijske reakcije. Pomembno je, da serum vsebuje dinatrijev fosfat, celulozno gumo, citronsko kislino, natrijev klorid in benzalkonijev klorid.

Zaščita in večja gostota trepalnic

Kvaliteten serum za rast trepalnic vsebuje dinatrijev fosfat, ki hrani trepalnice že v samem mešičku. Vsebuje tudi celulozno gumo za ustvarjanje tankega zaščitnega sloja za večjo elastičnost. Citronska kislina pa poskrbi za  alkalno bazično ravnovesje. S pomočjo natrijevega klorida pa se povečuje tudi viskoznost učinkovine ter se povečuje gostota. Benzalkonijev klorid preprečuje nezaželjene stranske učinke kot so pordečitev oči. Posledično se serum lahko nemoteno uporablja v kombinaciji z drugimi ličili.

Kvalitetni kozmetični izdelki kozmetike Lux Factor za nego telesa

Poleg seruma za rast trepalnic, kozmetika Lux Factor  nudi tudi kremo proti gubicam in kremo za nego tetovaže. Vsi trije izdelki globinsko negujejo posamezne dele našega telesa in ga zaščitijo pred zunanjimi vplivi. Pomembno je tudi, da delujejo nevtralno na naše telo, kar pomeni, da naše kože ne obremenjujejo ali dražijo. Veliko novih izdelkov na tržišču namreč povzroča alergijske reakcije, saj niso tako klinično testirani kot so izdelki Lux Factor.

Nega kože po tetoviranju ali po operaciji

Mazilo za nego tetovaže poskrbi za sijoč in negovan videz kože. Po tetoviranju je namreč koža izjemno razdražena in potrebuje posebno nego. S pomočjo mazila kozmetike Lux Factor preprečimo tudi prehitro staranje kože. 

Povečana obstojnost tetovaže 

S pomočjo posebnega mazila za nego kože po tetoviranju poskrbimo za:

 • Zdrav videz kože in žive barve tetovaže,
 • Zaščito telesa pred staranjem zaradi zunanjih vplivov,
 • Za visok zaščitni faktor pred UVA in UVD žarki,
 • Zaviranje staranja in gubanja povrhnjice,
 • Optimalno nahranitev in navlažitev,
 • Antibakterijsko in protivnetno nego.

Vsi izdelki kozmetike Lux Factor so klinično testirani

Na tržišču je veliko izdelkov, ki so namenjeni negi telesa, a niso klinično preizkušeni. Posledično kožo nadražijo ali celo povzročajo hujše alergijske reakcije. Pomembno je, da uporabljamo samo kvalitetne izdelke, kot so od kozmetike Lux Factor, ki so preizkušeni in garantirano ne povzročajo iritacij in alergij.

Nega tudi bolj zahtevne kože obraza

Pri negi obraza moramo uporabljati samo preizkušene izdelke, ki naš obraz globinsko nahranijo in navlažijo. Kot primer kvalitetne nege obraza je tudi krema proti gubam s posebnim botoks učinkom. Krema kožo obenem hrani in čvrsti. Na ta način se izognemo invazivnim posegom in operacijam.

Temeljita obnova in nega s kremo proti gubam

Krema proti gubam kozmetike Lux factor z redno uporabo poskrbi za odpravo neenakomernega tonusa kože. Slednja postane čvrsta, sijoča in brez gub. Obstoječe gube se vidno zmanjšajo že v nekaj tednih.  Krema je primerna za vse tipe kože, tudi za tiste, ki so nagnjeni k alergijam.  Posebnost hialuronske kisline je v tem, da deluje od znotraj na ven. To pomeni, da prodre globoko pod povrhnjico in odpravi nepravilnosti.

Odprava posledic stresa na naše telo

Stres izjemno negativno vpliva na naše telo, kar se kaže še najbolj na koži obraza. Kaže se z gubami, neenakomernem tonusu in z vidnimi znaki staranja. Poleg stresa na to vpliva tudi neuravnovešena prehrana v kombinaciji z agresivnimi izdelki za nego telesa. Za mladosten sijaj lahko poskrbimo z redno rabo izdelkov z botoks učinkom. Rezultati so vidni v dveh tednih.