Oblačila

Obleke z dolgimi rokavi

vintage 1980s CASUAL FRIDAYS Career Dress in D...
(Photo credit: Huzzah Vintage)

Ženska je že od nekdaj rada urejena, kar pomeni, da trgovci ponujajo široko paleto različnih modnih proizvodov, med katerimi se je težko odločiti. Seveda je vse stvar osebnega okusa in stila. Poznamo elegantna oblačila, kot tudi športna oblačila. Vendar, ker veliko časa preživimo v službi, se je potrebno temu primerno tudi obleči. Poslovna oblačila morajo biti elegantna – seveda če gre za pisarniško delo.

Med elegantna oblačila za žensko štejemo tudi obleke. Poznamo kratke, dolge, razlikujejo se tudi po materialih in seveda dolžini rokavov. Mogoče so zadnje čase postale prav modni hit obleke z dolgimi rokavi. Zakaj? Z njimi preprosto zakrijemo kakšne lepotne napake (kot naprimer povešena koža na rokah) ali pa jih imamo preprosto zato, ker so bolj diskretne ter tople.

Obleke z dolgimi rokavi so najbolj primerne za poslovno oblačilo, saj nudijo dovolj diskretnosti, kot tudi drznosti in ženskega izgleda. Dolgi rokavi se bodo odlično podali tako dolgi, kot tudi kratki obleki. Mogoče modni strokovnjaki dolge rokave še bolj pripisujejo kratkim krilom, saj je potem celotna obleka nekako v ravnovesju.

Obleko z dolgimi rokavi lahko brez težav nosite v kombinaciji z ozkimi hlačami ali vse bolj popularnimi legicami. Torej, takšne vrste obleka ima dvojno korist – lahko jo nosite v toplejših časih brez hlač, pozimi pa preprosto dodate hlače. Vaša oprava bo tako elegantna, diskretna in seveda kar se da ženstvena.

Obleke z dolgimi rokavi so lahko oprijete ali pa igrivo padajo po telesu. Pri tem se lahko seveda poigrate z barvami, vzorci in materiali. V primeru, da imate obleko z dolgimi rokavi, vam ni potrebno nadeti dodatnega nakita, kot so zapestnice ali prstani. Lahko dodate le preprosto verižico ali lepe uhane in vaša oprava je kompletna. Igrajte se in poizkusite zadnji modni hit, ki je vse bolj priljubljen. Obleka z dolgimi rokavi – zakaj pa ne? Še toplo vam bo.

Enhanced by Zemanta