Lepota

Daleč najbolj priljubljeni izdelki za ličenje

Nanašanje črtala za ustnice

V kozmetični torbici ljubiteljic izdelkov za ličenje lahko najdemo marsikaj. Kljub temu pa obstajajo izdelki, brez katerih ne gre. To so zagotovo maska za trepalnice, puder, bronzer, svinčnik za oči, ne nazadnje še črtala za ustnice. Vsako od omenjenih ličil pa ima seveda svojo ključno nalogo.

Maska za trepalnice oziroma špirala je predvsem namenjena za povečevanje volumna trepalnic pa tudi za daljšanje njihove dolžine. Puder na obrazu in še kje prikrije prav vse nepravilnosti. Bronzer poskrbi za bolj zdrav in zagorel videz. Črtalo za ustnice pa usta naredi nekoliko večja oziroma lahko poudari celotni barvni odtenek.

Na kakšen način izbrati ličila za ustnice

Ustnice pri ličenju zagotovo predstavljajo izjemno pomemben del obraza. Zanje so na voljo številni kozmetični produkti. Če svojih ustnic ne želite prav veliko poudariti, si lahko zanje izberete le kakšen manj viden glos oziroma balzam. Po drugi strani pa so na voljo tudi šminke v zelo intenzivnih odtenkih. Te so lahko mat ali pa dajejo videz nadvse sijočih ustnic. Izbira je odvisna od posameznice in seveda tudi od namene ali pa letnega časa.

Črtala za ustnice NYX
Črtala za ustnice podjetja NYX

Pomembno vlogo pri ličenju imajo tudi črtala za ustnice. Na voljo so v najrazličnejših barvnih odtenkih. Z njimi pa lahko ustnicam pričaramo piko na i. Ravno zato je potrebno biti pri izbiri še toliko previdnejši. Na izbiro so manj kakovostna pa tudi vrhunska črtala. Slednja so znana po tem, da ustvarijo takojšni učinek, ki traja kar nekaj časa. Za nekakovostna ustnična črtala pa je značilno, da so povsem neuporabna in jih zato uporabnica neredko zavrže že po prvi uporabi.

Izbira ličil glede na blagovno znamko

Ličila preprosto lahko delimo tudi na kakovostna, manj kakovostna in nekakovostna. To je zlasti odvisno tudi od proizvajalca oziroma blagovne znamke. Vsi ljubitelji kozmetičnih produktov, kot so ličila, natanko vedo, katera znamka jim prija oziroma na njihovem obrazu ali pa kje drugje daje primerne rezultate.

NYX paleta senčil
NYX paleta senčil omogoča da bodo vaše oči popolno poudarjene in zasenčene

Če ste pri izbiri izdelkov za ličenje začetnik, je zato najprej treba preveriti, kateri so torej tisti proizvajalci ličil, ki jim lahko povsem zaupate. Seveda boste morali za njihova ličila plačati nekaj evrov več. Kljub temu pa vam bodo odlično služila dolgo časa.

NYX izdelki ne puščajo na cedilu

Med vidnejšimi in bolj priznanimi znamkami, ki ponujajo tudi ličila, je NYX. Zanj ste zagotovo že uspeli slišati, velika verjetnost je, da katerega od ličil NYX že uporabljate. V bogati paleti izdelkov so vam na voljo izdelki za:

  • ustnice,
  • obraz,
  • oči in obrvi,
  • party izgled,
  • čopiči ter dodatki,
  • palete s senčili.

Na spletni strani ponudnika tovrstnih izdelkov pa lahko preverite tudi trenutne uspešnice oziroma daleč najbolje prodajana ličila pa tudi novosti.

Izdelki za ustnice

Pri omembi ličil za ustnice najverjetneje večina med nami najprej pomisli na šminke – takšne in drugačne. Seveda so na voljo še številni drugi produkti. NYX vam na primer v svoji ponudbi omogoča še nakup izjemno natančnih svinčnikov oziroma črtal, sijaj za ustnice, tekočo šminko z neverjetno visokim sijajem in še bi lahko naštevali.

NYX Professional Makeup Suede Matte šminka

Tekoča šminka NYX z visokim sijajem

Če svoje ustnice želite poudariti na edinstveni način, je šminka NYX z visokim sijajem odlična izbira. Ta namreč poskrbi za prečudovit poudarek ustnic, obenem pa na popoln način izrazi tako dnevno kot večerno ličenje.

Tekstura omenjenega izdelka je torej tekoča, se izjemno hitro suši. Pigmentacija je visoka, izdelek ima zelo dolgotrajen učinek. Tovrstna šminka se nanese na usta z rahlimi potezami, in sicer od sredine proti kotičkom.

Mat svinčnik za ustnice

Če se vam zdi, da vaše ustnice še niso popolne, kljub temu da ste nanje nanesle izjemno lepo šminko, je najbolje, da piko na i naredite s posebnim mat svinčnikom. Mat svinčnik za ustnice znamke NYX v hipu ustvari zelo močno pigmentacijo. Prijetna tekstura se povsem preprosto nanaša in s svinčnikom lahko perfektno narišemo izjemno natančno linijo ustnic.

Na voljo so mat ustnični svinčniki v najrazličnejših odtenkih. Izberite sebi primernega ter ustvarite popolne ustnice. Še najbolje pa se obnesejo v kombinaciji z drugimi mat ličili, torej na primer z mat šminko.

Vlažilni sijaj za ustnice

Če pa želite, da so vaše ustnice le malce obarvane, je odlična izbira vlažilni sijaj NYX. Ta produkt za ličenje pa ne poskrbi samo za rahlo in prijetno obarvanost ustnice, temveč ustnice tudi koristno mehča in vlaži.

Vsi omenjeni izdelki so na voljo za nakup tudi v spletni prodajalni.