Lepota

Minimalističen nanos make-upa za vsako žensko

NYX make-up

Uporaba NYX make-upa za poudarjanje oči

Za poudarjanje oči je potrebna minimalna količina ličil. Na očiščen obraz najprej nanesemo kvalitetno podlago za ličenje, ki bo podaljšala obstojnost make-upa. Nadalje nanesemo tekoči kremni puder. Ličenje nadaljujemo s kompaktnim NYX make-up pudrom v prahu. Nadalje nanesemo malce maskare na konjice trepalnic, počakamo, da se posuši, nato pa nadaljujemo z nanašanjem maskare po celotni dolžini trepalnic.

Oči obkrožimo s svinčnikom, na ustnice pa nanesemo svetel lipglos. Na ta način z make-upom poudarimo oči in ves pogled ljudi okoli nas preusmerimo na oči in ustnice.

Podaljšajte obstojnost nanešenega make-upa z nekaj triki

Obstojnost make-upa boste podaljšali z uporabo podlage za obraz in ustnice kot je na primer od kvalitetne kozmetične znamke Wibo, ki jo lahko kupite tudi prek spleta. Podlago se nanese na očiščen obraz, počaka, da se posuši, nanjo pa se nanese tekoči puder.

Puder bo tako ostal dlje časa na obrazu in ne bo izginil. Obstojnost podaljšate tudi z uporabo NYX Professional Makeup makeup fiksatorja, ki se ga nanese po koncu ličenja. Preprosto zaprete oči ter fiksator v spreju razpršite po celotni površini obraza. Ta utrjevalni sprej za ličila je posebej primeren za gala dogodke, ki trajajo več ur.

Dodatni nasveti za boljšo obstojnost ličil

V spletni trgovini PinkPanda najdete tudi NYX Professional Makeup makeup fiksator za senčila, ki se nanese preko podlage za obraz in ustnice. Fiksator za senčila preprečuje zagubanje teksture v veko. Tako ne prihaja do pack senčila po vekah zaradi vašega mežikanja ali morebitnega solzenja oči.