Oblačila

Nakup smešne majice za darilo za rojstni dan

Rojstni dnevi si zaslužijo posebna darila za slavljence. Poleg darila večje vrednosti, so idealno presenečenje tudi smešne majice z zanimivo vsebino. Unikatne smešne majice so presenečenje tudi za abrahama, obletnice, valentinovo, noč čarovnic, pust, praznovanje v službi in različne ekipne dejavnosti. Slavljenca s tiskom na oblačilo presenetimo in nasmejimo. 

Zabavna in smešna majica za moškega

Zabavne in smešne majice za moškega so ponavadi v črni, sivi ali modri barvi z dodanim smešnim napisom ali sliko. Slavljenca presenetimo s smešno sliko z njegovega otroštva in s smešnim napisom. Tako se bo s smešno majico vedno z nostalgijo spominjal mladosti. Presenetimo ga tudi s kakšno družinsko ali prijateljsko fotografijo iz skupnega druženja. Če ima slavljenec dober smisel za humor, pa poiščemo zelo smešno in nagajivo fotografijo iz njegove preteklosti ter jo dopolnimo z nepozabnim napisom.

Majice za fantovščino
Vsaka zabava ob poroki si zasluži unikatne majice za fantovščino

Noro smešne majice za ženske

Draženje svoje boljše polovice s smešno obleko je odlična ideja tudi za vsakega moškega, ki hoče žensko nasmejati. Na smešno majico tako natisnemo fotografijo ženske, ko je še neurejena, neprespana ali v pižami ter dodamo smešen napis. Lahko tudi izberemo kakšno otroško fotografijo, katere se ženska malce sramuje ter dodamo besedilo povezano z njenim staranjem. Med zelo smešne mikice spadajo tudi take z zakonskimi slikami, besedili o koncu zabavnih dni zaradi poroke in podobno.

Unikatne majice za fantovščino po meri

Vsaka zabava ob poroki si zasluži unikatne majice za fantovščino s katerimi presenetimo ženina in mu priredimo nepozaben spomin. V kolikor je ženin bolj konservativen, izberimo majice za fantovščino z umirjenim napisom o datumu zabave, kraju in z umirjeno fotografijo. V kolikor pa je ženin bolj odprte narave, smo lahko pri izbiri motiva oblačila zelo navihani. Na spletni strani za tiskanje na oblačila izbiramo že med obstoječo bazo oblačil ali pa oblikujemo unikatno mikico za fantovščino kar sami.

Presenetimo ženina z oblikovanjem tiska po meri

Unikaten tisk na oblačila zahteva nekaj časa in razmisleka. Najprej moramo razmisliti o sliki, ki jo želimo imeti na oblačilu. Pri tem raziščimo celotno bazo fotografij iz preteklosti in poizkusimo najti najboljšo. Pomagamo si tudi s spletom ter poiščemo fotografijo njegovega najljubšega superjunaka, pevca ali idola. Pri izbiri teksta pa bodimo tudi inovativni. Natisnemo citat iz filma, pesmi ali knjige. Najlažje pa bomo izbrali tisk, če se ponorčujemo s poročnega obreda ter namigujemo z besedilom, da je sedaj ujet, pod nadzorom žene in podobno.

Majice za fantovščino
Presenetimo ženina z oblikovanjem tiska po meri

Humorne majice za dekliščino za nevesto in prijateljice

Pri izbiri majice za dekliščino imamo prav tako povsem proste roke. Novo oblačilo sami oblikujemo, ali pa na spletni strani izberemo kakšno že obstoječo predlogo. Ženske majice za dekliščino morajo biti v živih barvah. Za nevesto navadno izberemo belo barvo, za spremljevalke pa živo rožnato ali rdečo barvo oblačil. Tako med potovanjem od gostilne do gostilne vse pripadnice dekliščine izstopajo od ostalih.

Presenečenje s tiskom in izbiro fotografij na obleki

Nevesta bo zelo vesela unikatne majice za dekliščino, s katero se bo vedno spominjala najlepših trenutkov svojega življenja. Nevesti tako natisnemo besedilo nevesta ali zadnja noč svobode, na tshirt ostalih udeleženk dekliščine pa spremljevalno osebje ali nevestina ekipa. Na spletu so obleke z napisi pijana nevesta, pijane družice, pijana v ljubezni, pijana v zakonu in podobno. 

Majice za dekliščino
Za nevesto navadno izberemo belo barvo, za spremljevalke pa živo rožnato ali rdečo barvo oblačil.

Kako oblikovati besedilo in fotografijo za tisk?

Pri izbiri unikatnega tiska na majice, najprej izberemo ali gre za unisex, ženska ali otroška oblačila. Nadalje izberemo še barvo in velikost. V naslednji rubriki za tisk na oblačila pa najprej uvozimo fotografijo in dodamo željen napis. Izbiramo lahko tudi velikost in vrsto pisave. V kolikor nismo povsem prepričani, kako bi majico oblikovali, pa svoje zahteve prek elektronske pošte sporočimo tiskarni, kjer bo oblikovalec vse oblikoval po naših željah ter nam poslal predogled pred tiskom.

Uporaba prednastavljenih dizajnov

Pri oblikovanju unikatnega tiska na majice, izbiramo tudi med obstoječimi dizajni. Pri tem v meniju izberemo določeno prednastavljeno možnost in vanjo dodamo besedilo in fotografijo. Vrednosti in pozicije besedila in slike urejamo s pomočjo miške. Dodatno je možno uporabiti funkcije spremembe barve, pozicije, zasuk in prezrcaljenje dizajna. Možno je tudi sproti odstranjevati in dodajati novo vsebino.

Tisk na druga oblačila

Prek spleta lahko naročimo tisk tudi na druga oblačila in predmete:

  • Majice z dolgimi rokavi,
  • Puloverji,
  • Kape,
  • Predpasniki,
  • Vrečke,
  • Otroški bodiji in majčke,
  • Kratke hlače