Oblačila

Majice s smešnimi napisi

Iščete smešne majice? To so takšne ženske ali moške majice, ki predstavljajo idealno darilo za rojstni dan, pa tudi za različne druge priložnosti. Na njih so natisnjeni različni zabavni napisi in še bolj zabavne ilustracije, ki nasmejejo prav vsakogar. Zaradi tega so smešne majice res super in zelo originalno ter zabavno darilo, saj je rojstni dan vesel dogodek, na katerem se radi nasmejimo. Na voljo so zelo različni motivi in napisi, zato boste med njimi zagotovo našli kaj primernega za vašo slavljenko ali slavljenca, ki praznuje rojstni dan.

Super zabavno darilo za 30 let (pa tudi za 40 let)

Smešne majice so super zabavno darilo za prav vsak rojstni dan, še posebej pa za različne okrogle obletnice. Če kdo praznuje svoj 30. ali 40. rojstni dan, so majice z napisom z zabavnim ali smešnim motivom gotovo primerna izbira za darilo. Med njimi so smešne majice za navdušene športnike, za tiste, ki sovražijo ponedeljke ali jutranje vstajanje, za neumorne žurerje, za programerje ter vse ostale. 

Prav za vsakogar se med zabavnimi majicami najde primeren motiv, saj je izbira res velika. Najbolje je, da si ogledate motive in med njimi izberete tistega, ki bi obdarovancu najbolj ustrezal. V resnici so takšne smešne majice primerne tudi za abrahama ali katero koli drugo okroglo obletnico, saj imamo prav vsi radi zabavna darila. 

Moške majice z zabavnimi motivi 

Velikokrat ljudje po različnih forumih ali na Facebooku sprašujejo, kaj podariti nekomu za rojstni dan. Še posebej pogosto ne vedo, kaj podariti moškemu za rojstni dan. Marsikdo tuhta o tem, a ne najde prave ideje, ki bi bila zanimiva in originalna. Če se tudi vi soočate s to dilemo, potem so moške majice s smešnim motiv gotovo odlična rešitev. Četudi kot darilo vedno podarite majico, je lahko motiv vsakič drugačen, zato tudi darilo ne bo nikoli čisto enako. Smešne majice zato predstavljajo super darilo za moške vseh starosti.

Zelo uporabno darilo za moške

Poleg tega, da gre za zabavno darilo, pa so moške majice z zabavnimi motivi tudi nadvse uporabno darilo, na katerem se ne bo nabiral prah, ampak bo vsakodnevno v uporabi, kar moški še posebej cenijo. Če boste izbrali ustrezen motiv moške majice, jo bo obdarovanec zagotovo rad nosil. Znano je namreč, da večina moških ne kupuje najraje, zato so še toliko bolj veseli, če dobijo kot darilo uporabno oblačilo, na katerem je poleg vsega še zabaven motiv. Če ne veste, kaj podariti, so moške majice s smešnimi motivi vsekakor prava stvar za darilo.

Izberite pravo velikost smešne ženske ali moške majice

Smešne majice je gotovo najlažje naročiti preko spleta, saj je tam največja izbira. Če obiščete spletno stran majice.si, boste tam v kategoriji smešne majice našli številne motive, ki jih lahko za vas natisnejo na ženske ali moške majice poljubne velikosti in barve. Ko izberete določen motiv, imate namreč tudi možnost izbire barve in velikosti od S do XXXL. Ženske in moške majice s smešnimi motivi so izdelane iz 100 % bombaža, tisk pa je zelo kvaliteten, zato bo motiv ostal nespremenjen tudi po več pranjih. 

Smešne majice za skupno praznovanje

Še boljša ideja, kot da smešne ženske ali moške majice podarite kot darilo, pa je ta, da takšne majice naročite kar za vse, ki se bodo udeležili praznovanja. To je super ideja ne le za praznovanja, ampak tudi za:

  • fantovščine in dekliščine,
  • skupinske športne aktivnosti ali pohode,
  • teambuidlinge,
  • različne druge priložnosti.

Naj se kakšna majica z zabavnim motivom znajde tudi v vaši omari

Če vam je kakšen motiv, ki ga najdete v omenjeni spletni trgovini, zelo všeč, pa nikakor ne odlašajte, ampak majico kupite še zase! Zakaj tudi ne, saj gre za kvalitetno majico, ki je lepo krojena, tisk je odličen, cena pa zelo ugodna. Pa še motiv je zanimiv oziroma zelo zabaven. Kupite torej zabavno majico zase ali za koga drugega. Zagotovo se boste nasmejali vsakič, ko jo boste videli v omari ali vsakič, ko jo boste oblekli. Prav tako pa se bodo nasmejali tudi vsi, s katerimi boste tistega dne prišli v stik. Smešne majice so tako tudi odlična pomoč za spontano navezovanje stikov, kar je še en razlog več, da se kakšna med njimi znajde tudi v vaši omari.