Oblačila

Unikatne majice z napisom kot darilo za moškega

Majice z napisi

Za moške je izjemno težko najti ustrezno darilo.  Glede na to, da imajo moški hitro dovolj stvari, izberite kar majice z napisom njihove najljubše serije, glasbene skupine ali pa z liki videoiger. Unikatne majice z napisi so tudi idealno darilo za fantovščine in praznovanja okroglih obletnic.

Promocijsko darilo ali darilo za najbližje 

Izberete jih lahko kot promocijsko darilo za promoviranje vašega podjetja in vaših storitev ali pa kot darilo za najbližje. Nakup majice z napisom prek spleta je enostaven, dostava pa je povečini že v roku treh dni.

Majice z napisi

V kolikor torej iščete idealno darilo za vaše stranke, je printanje majic odlična rešitev za vašo zagato. Poleg majic natisnite tudi kape, šale, puloverje, skodelice, svinčnike in podobno.

Pred tiskom preučite svoje želje

Preden se odločite za majice z  napisom preučite svoje individualne želje. Odločite se, kaj dejansko želite z izdelkom sporočiti. Ali želite promovirati vaše podjetje? Želite najti smešni napis, ki bo nasmejal vaše stranke? Želite pritegniti tudi mlajšo populacijo s smešnim napisom?

Majice z napisi

Preučite vašo marketinško strategijo in ključno populacijo. Ženske imajo rade podjetja, ki podarijo darila za njihove otroke. Zato je smiselno, če je vaša ciljna populacija ženskega spola, da jim podarite kakšno promocijsko darilo za otroke.

Odločite se kakšno količino majic z napisom potrebujete

Pri nakupu večje količine majic z napisi dobite prek spleta velik popust. Količinski popust se posebej izplača, če nameravate kupiti več sto majic in drugega materiala.  V kolikor nameravate kupiti majice z napisi za vaše podjetje, se odločite, kdo jih bo dejansko nosil. Želite samo obdariti svoje zaposlene, ali želite tudi promovirati podjetje?

Bodo izdelki univerzalni za oba spola, ali boste prilagodili dizajn obema spoloma? Boste morda obdarili tudi otroke? Če nameravate majice z napisom uporabljati za promocijo podjetja, razmislite tudi o nakupu izjemno velike količine, ki jo boste delili na različnih dogodkih.

Barva majice z napisi je tudi pomembna

Potem, ko ste se odločili za količino printanih majic, pa se morate odločiti tudi za barvo. Ali bodo vaši zaposleni imeli samo eno barvo, ali bodo lahko izbirali med več različnimi. Priporočljivo je, da imajo ženske svetlejše odtenke, moški pa temnejše odtenke majic z napisi.  Morda zaposlene obdarite z dvema različnima barvama, na dogodkih pa delite veliko različnih barv izdelkov.  Dobro je, da je barva v skladu z logotipom podjetja ali pa drugim promocijskim materialom, saj si vas bodo tako kupci bolje zapomnili.

Izberite različne velikosti in dizajne

Za poletne mesece izberite majice z napisom s kratkimi rokavi. Za zimsko obdobje raje izberite majice z napisi z dolgimi rokavi ali pa kar puloverje s kapuco. Kratki modeli so na voljo v klasičnem dizajnu ali v obliki polo modela. Prek spleta se da izbrati tudi različne dizajne. Izbirate lahko tudi med različnimi oprijetimi in ohlapnimi modeli. Veliko podjetij se odloči za printanje majic v isti barvi, kot so druga promocijska darila. Še posebej jih kombinirajo s kapami in šali, saj tako poskrbijo za enoten videz promocijskih daril.

Izbira grafike

Izbira grafike in motiva za tisk je tudi pomembna točka pri nakupu majic. Lahko se odločite za univerzalne motive, ki so dostopni prek spleta. Lahko pa se sami lotite dizajniranja majice z napisi pred tiskom. Izberite na primer logotip vašega podjetja in krajši citat ali slavni rek. Lahko tudi natisnete kakšno rimo, ki se ujema z nazivom vašega podjetja. Kupci si najlažje zapomnijo kratke in lepo zveneče rime.

Preučitev stroškov za nakup promocijskih daril

Strošek promocijskih daril je v enkratnem znesku ponavadi kar visok, a s na dolgi rok izplača. Tiskanje majic z napisom je večletna investicija, saj:

  • Prejemnik majico nosi več sezon in več let promovira vaše podjetje,
  • Je nevsiljiv način marketinga, ki privabi množice,
  • Dober dizajn prepriča kupce, da si želijo majico tudi zase in za prijatelje,
  • Z majhnim denarnim vložkom dosežete široko populacijo ljudi.

Zahtevajte količinski popust

Ker razmišljate dolgoročno, razmislite tudi o količinskem popustu. Veliko podjetij prek spleta namreč nudi pri nakupu večje količine majic in drugih promocijskih izdelkov, velik popust. To pomeni, da lahko dejansko zaradi popusta pri nakupu prek spleta, kupite več promocijskega materiala. Več promocijskega materiala pomeni več prejemnikov. Več prejemnikov pa pomeni večji doseg marketinške kampanje. Dejansko z nakupom majic z napisi na dolgi rok prihranite denar.