Oblačila

Legice

legiceStarejši ljudje se še gotovo spomnite časov, ko so bile zelo popularne pajkice oziroma tako imenovane legice. Ta moda se je vrnila v današnji čas in dekleta jo pridno izkoriščajo. Legice so vsestransko oblačilo, ki poudarijo postavo in dajo posebno udobnost.

Legice v različnih kombinacijah so pravi modni hit in se prilegajo prav k vsem oblačilom. Posebej so popularne v kombinaciji s tunikami ali oblekicami. Legice lahko nosite tako poleti, kot tudi pozimi. Seveda pa je potrebno poudariti, da so legice primerne le za samozavestne ali vitke ženske. Narejene so lahko iz različnih materialov – od usnja pa vse do visokoze in bombaža. Velikokrat, kadar ženska nosi legice, pravzaprav tega ne opazimo, saj so narejene tako, da izgledajo kot navadne hlače.

Legice oziroma pajkice večinoma proizvajajo prav vse modne hiše, saj želijo, da se ženske v opravi počutijo kar se da seksi in zapeljivo. Lahko jih preprosto kombinirate s čevlji z nizko ali visoko peto, ali pa preprosto obujete škornje. Kombinacij je nešteto.

Zadnje čase je pravi hit legice v imitaciji jeansa. Te so potiskane in narejene iz takšnih vzorcev, da so na prvi pogled enake jeans hlačam. Pajkice oziroma legice lahko izberete tudi v različnih dolžinah. Poznamo dolge legice, legice, ki segajo malo pod ali nad koleni oziroma legice, ki so kot kratke hlače. Samozavestne ženske se v legicah gotovo najbolje počutijo, saj so udobne. Pri tem jih lahko oblečete tudi, če ste malce preveč pojedle ali pa ste noseče. Slednje so še posebej vesele, da so legice postale hit, saj se ne obremenjujejo z različnimi nosečniškimi oblačili, ki so velikokrat precej draga.

Legice pa imajo še eno glavno prednost – ugodnost. V primerjavi z večino hlač so legice zelo ugodne. Velikokrat so na voljo v univerzalnih velikostih, saj so raztegljive. Seveda pa morate pri tem upoštevati navodila proizvajalca za pranje. Legice bodo z vami tako pozimi in poleti – odličen modni hit, kajne? Modni oblikovalci so že včasih vedeli, kaj pomeni udobje…

Enhanced by Zemanta