Oblačila

Ste vedno zadovoljni s svojimi oblačili in celotno garderobo?

osebni-nakupovalec

Kljub polni omari še vedno ne najdemo ustreznih oblačil ter kombinacij, ki bi nam bile všeč in pisane na kožo? Pomoč lahko najdemo pri stilskih strokovnjakih, ki nam pomagajo na tem področju in v naš vsakdan pripeljejo disciplino ter urejenost in nam s tem dvignejo samozavest, da se počutimo dobro ter udobno. V Sloveniji se že pojavljajo specialisti na področju osebnega nakupovanja. Z obiskom stilskega specialista dobimo občutek za izbiro oblek za priložnostne dogodke, nas naučijo kombinirati z različnimi kosi oblačil in v našo podzavest vpeljejo večji pregled nad osebnostnim stilom. Kar pa je najpomembnejše je to, da začnemo kupovati racionalno in disciplinirano, kar je najbolj potrebno za efektivno osebno nakupovanje. To pomeni, da ne kupujemo stvari, samo zato ker so znižane (kupovanje v afektu) in s tem prihranimo ogromno časa in denarja, saj se usmerimo le na oblačila, ki jih res nujno potrebujemo. Osebno nakupovanje je torej pomoč pri nakupovanju, dajanje napotkov ter svetovanje pri nakupih. Nakupovati moramo pametno in premišljeno ! Pomoč pri nakupovanju vam lahko zelo koristi, če ste večkrat mnenja, da so vaša oblačila zastarela in vedno nosite iste barvne kombinacije, če kljub polni garderobi še vedno ne veste kaj bi oblekli in vam nakupovanje ter kreiranje z oblačili predstavlja dodatne probleme in stres. Z zgrešenimi in nepotrebnimi nakupi smo ob veliko denarja. Oblačila, ki jih pa kupujemo nekje na hitro in nepremišljeno pa vejretno tako ali tako ostanejo stlačene nekje za omaro. Za boljše osebno nakupovanje lahko zaradi teh problemov poiščemo pomoč, kjer nam točno svetujejo kaj nam manjka v omari in česa imamo preveč. Skupaj določimo nek slog, kateremu se najbolj približamo. S tem ko opredelimo svoj slog oblačenja nam je takoj lažje pri kupovanju in izbiranju oblačil. Vemo na kaj se moramo osredotočiti in od tega ne smemo odstopiti, ker nas lahko spet zapelje v nespametne nakupe. Preden se odpravimo po nakupih pa naredimo analizo našega sloga, torej stilski posvet. To je ključna stvar za uspešno ter pravilno osebno nakupovanje. S tem analiziramo naše značilnosti in opredelimo smernice pri nakupovanju:
– kaj sploh kupujemo?
– koliko denarja bomo namenili za to?
– Kdaj kupujemo nova oblačila?

In kako uspešno združiti stara in nova oblačila?

Ključno je, da se naučimo pametno izbirati stvari in kupovati oblačila s katerimi bomo lahko oblikovali najboljše možne kombinacije. Držimo se tega načela, da ne potrebujemo veliko oblačil, le prave kose katere znamo pravilno in ustrezno kombinirati oz. izbirati !

Kako pa kupimo lepe toaletne torbice.

Majice z smešnimi napisi so lahko izvrstno in zabavno darilo. Dobra majica bo razveselila vsakega obdarovanca. Preberi več …