Oblačila

Odlična jakna za pohode v naravo

Softshell jakne so odlične za pohode ter razne športe

Preživljanje prostega časa zunaj hiše je izredno koristno za človeško telo in duha. Pri tem pa bomo potrebovali primerna oblačila. Zelo pomembno je, da zaščitimo zgornji del telesa, saj tam izgubimo največ toplote. Softshell jakne so odlične za pohode ter razne športe, celo takšne, kot je golf in seveda za mnoge druge aktivnosti. Kot bonus, pa so omenjene jakne tudi odlično promocijsko darilo za promoviranje podjetja. Tako lahko s preprostim darilom ojačamo poslovne in osebne vezi.

Tkanina, ki ne omejuje gibanja

Pri vsaki telesni dejavnosti nas lahko oblačila resno ovirajo. To je tudi razlog, da se hitreje utrudimo in nimamo volje doseči zastavljen cilj. Tkanina softshell jaken pa je narejena tako, da nas ne omejuje pri gibanju. Tako se lahko z več energije in svobode pomikamo po težkem terenu in počnemo druge stvari.

Softshell jakne so izredno funkcionalne in uporabne za vsakega posameznika
Ženske softshell jakne Nebraska

Obenem pa bomo uživali prednosti, kot so:

  • Ohranjanje telesne toplote v vetrovnem in mrzlem okolju
  • Zaščita našega telesa pred vlago in rahlimi dežnimi kapljami
  • Lažje uravnavanje telesne toplote

Ohranjanje primerne telesne toplote je izredno pomembno pri daljših pohodnih, sprehodih in drugih oblikah fizične aktivnosti. Dobra krožnost zraka pa pomeni, da bomo imeli več energije in telesne zmogljivosti pri športu. To pa je izredno pomembna lastnost, če želimo izboljšati telesno kondicijo in dosegati boljše rezultate.

Softshell jakne so izredno funkcionalne in uporabne za vsakega posameznika. To jih naredi kot primeren promocijski tekstil za promocijo podjetij. Obenem pa jih lahko tudi darujemo znotraj ekipe, kot zahvalo za zaupanje in produktivnost od vseh sodelavcev.

Delna odpornost na vodo

Večina softshell jaken je deloma odpornih na vodo in vlago. Niso nepremočljive, vendar nas lahko obranijo omejene količine dežnih kapelj. Tako jih lahko nosimo v lahkem dežju, vendar niso primerne za nevihte. Imajo pa izredno sposobnost zaščite proti vetru. To jih naredi idealne za pohode v hribe in druga okolja, kjer lahko pričakujemo nekaj vetra.

Softshell jakne so nepogrešljiva oprema za aktivne ljudi
3-slojne softshell jakne Octagon II

Omenjene jakne so tudi izredno tople. Njihova tkanina je narejena tako, da koži dovoli dihati. Tako lažje prenašamo vročino in težje fizične napore. Obenem pa tkanina ne prepušča vetru, da bi prišel do našega telesa. Tako ohranjamo optimalno toploto telesa v različnih okoljih, kjer je veliko vlage in piha veter.

Softshell jakne so idealne za ljudi, ki imajo bolj aktiven življenjski slog. Lahka in mobilna konstrukcija samega oblačila omogoča, da se soočimo z naravnimi elementi vetra, dežja ter nizkih temperatur. Prednost je tudi ta, da softsheel material dovoli, da zrak kroži. Tako se ne bomo prekomerno potili, ko bomo fizično zelo aktivni.

Jakne so lahko idealna promocijska darila

Odlično promocijo za majhna, srednja in velika podjetja lahko naredimo s promocijskimi darili. Temu je tako, saj ne potrebujemo zapravljati velike vsote denarja za izdelavo reklamnih napisov in spletnih oglaševalskih kampanj.

Tako lahko darujemo jakno našim strankam, zaposlenim, poslovnim partnerjem ipd. Funkcionalna in preprosta darila zagotovijo, da si nas bodo obdarovanci za dolgo časa zapomnili. S tem pa omogočimo našemu podjetju nove stranke in pritok svežega kapitala.

Na spletni strani www.promotionalgifts.eu lahko zasledimo odlična darila za vsako priložnost. S pregledom ponudbe na omenjeni strani pa hitro pridobimo sveže ideje za nakup idealnega darila za posebne priložnosti.

Odlično oblačilo za raznovrstna okolja

Softshell jakne so nepogrešljiva oprema za aktivne ljudi. Poleg tega pa jih lahko nosimo v raznovrstnih okoljih in pri veliko aktivnostih. Najbolj primerne so:

  • Kot srednji sloj oblačil pri pohodih v mrzlem vremenu
  • Za nošenje pri sprehodih po mestu
  • Za kolesarjenje v mrzlem vremenu z možnostjo lahkega dežja

Za promocijsko darilo lahko podarimo katerikoli softshell jakno. Lahko pa smo bolj izbirčni in se osredotočimo na določen šport. Na spletu lahko kupimo skoraj nešteto različnih vrst jaken za pohodništvo, plezanje, kolesarjenje ipd.

Tudi za toplejša okolja lahko dobimo omenjeno jakno. To pomeni, da lahko softshell nosimo tudi pri bolj intenzivnih aktivnostih, kot so plezanje, tek, smučanje, bordanje ipd.

Pri vsem tem pa bomo tudi potrebovali kvalitetne hlače. Na voljo za nakup obstajajo tudi softshell hlače. Te so idealno ujemajo z jaknami, saj imajo enake lastnosti. S primernimi hlačami se tudi zaščitimo pred izgubo toplote preko nog. 

Športne hlače so lahko tudi dobra izbira, kot promocijsko darilo. Lahko pa darujemo športni komplet jakne in hlač skupaj. Tako bomo podarili izredno funkcionalno in koristno darilo, ki ga bodo ljudje uporabljali dolgo časa.