Oblačila

Promocijski tekstil za zaposlene, stranke in poslovne partnerje

Za svoje zaposlene morate dobro poskrbeti na čim več različnih načinov. V prvi vrsti jim morate seveda zagotoviti zlasti varno in prijetno delovno okolje. Posledično bodo veliko raje hodili na delo in bodo pri njem tudi uspešnejši oziroma produktivnejši. Svoje delavce morate tu in tam tudi primerno nagraditi. To lahko naredite ob najrazličnejših priložnostih, vsekakor pa ob koncu leta. Tedaj jih povabite na večerjo in jim podarite katero od daril. Promocijski tekstil je na primer ena od boljših izbir.

Promocijski tekstil
Pri izbiri promocijskega materiala pazite predvsem na to, da bo narejen iz kakovostnih sestavin

Promocijski tekstil v resnici predstavlja nabor najrazličnejših kosov oblačil in drugih dodatkov. Ravno zato je še toliko pomembneje, da pri izbiri premislite, kateri kos oblačila bi lahko najbolje koristil vašim zaposlenim. Ne nazadnje pa boste promocijski tekstil zagotovo podarili še svojim zvestim strankam, poslovnim partnerjem ter še komu.

Promocijske športne jakne

Promocijski tekstil vključuje na primer majice, kape, rokavice, jakne, jopice, hlače. Torej v resnici lahko prav vse kose oblačil. Pri izbiri promocijskega materiala pazite predvsem na to, da bo narejen iz kakovostnih sestavin in ne glejte toliko na celo. Oblačila bodo zaposleni in drugi lahko uporabljali celo na delovnem mestu ali pa v prostem času. Kaj kmalu bodo videli, ali je darilo kakovostno. Če bo, bodo še bolje vedeli, da jih cenite in upoštevate. To pa je za poslovni odnos vsekakor bistveno.

Promocijske športne jakne so ena od boljših izbir. Takšna promocijska darila niso ravno najbolj po ceni, po drugi strani pa se dobre in učinkovite ljudi v podjetju mora nagraditi. Ko jim boste podarili lepo krojene promocijske športne jakne, se lahko skupaj z njimi odpravite na izlet. Pogoj je, da imajo na sebi športno jakno. Tako boste tudi izven delovnega okolja delovali kot povezana celota.

Promocijske kape

Po drugi strani pa lahko svoje zaposlene, stranke in še koga enako razveselite tudi z manjšimi kosi tekstila, kot so na primer promocijske kape. Takšen promocijski tekstil celo velja za enega od najbolj priljubljenih in zaželenih. Kape so izjemno uporabne. Pazite pa na to, da bodo narejene iz primernih materialov. To je odvisno tudi od letnega časa, v katerem jim boste kape podarili.

Brezrokavniki
Že od samih začetkov veljajo brezrokavniki za zelo priljubljen in cenjen kos oblačila.

Brezrokavniki so izjemno vsestranski kos oblačila

Brezrokavniki so na trgu prisotni že vrsto let. Že od samih začetkov veljajo za zelo priljubljen in cenjen kos oblačila. Lahko ga oblečete za delo, za sprehod in ne nazadnje tudi za kakšen pomembnejši dogodek. Na trgu so vam namreč na voljo tako športni kot tudi elegantno zasnovani brezrokavniki. A ne glede na to, po kateri vrsti boste posegali, za vse velja, da so izjemno uporabni.

V brezrokavnike se ne nazadnje radi oblečejo tudi najmlajši. Dobro je, da jim omogočimo izvedbo v zelo živi barvi, da so na cesti še opaznejši kot sicer.

Krajši ali daljši brezrokavniki

Brezrokavniki pa se med seboj ne razlikujejo samo glede na namen, torej ali so športni ali elegantni. Ločimo tudi med krajšimi in daljšimi oziroma med takšnimi najrazličnejših dolžin. Tisti najdaljši lahko delujejo izjemno elegantno ter so namenjeni tudi bolj slavnostnim dogodkom. Narejeni pa so lahko iz najrazličnejših materialov; tudi iz usnja.

Brezrokavniki z napisi

Zagotovo pa ste že kje opazili kakšen brezrokavnik z napisom. Pri tem ne mislimo napisa blagovne znamke, temveč napisa katerega drugega podjetja. V tem primeru govorimo o promocijskih izdelkih oziroma tekstilu. Takšen promocijski material je lahko namenjen zaposlenim, stalnim strankam, poslovnim partnerjem in še komu, ki ima večje zasluge za to, da je neko podjetje uspešno.

Brezrokavniki
Brezrokavniki pa se med seboj ne razlikujejo samo glede na namen, torej ali so športni ali elegantni.

Podjetniki svoj promocijski material neredko razdeljujejo oziroma podarjajo na kakšnih večjih javnih dogodkih, na primer na sejmih, kjer se predstavljajo. V tem primeru imajo pri sebi lahko še druge manjše promocijske materiale, kot so na primer vžigalniki, ovratniki, USB ključki, ovratni trakovi, promocijske vrečke ter podobni.

Nakup promocijskega materiala

Promocijski tekstil vam je po ugodni ceni na voljo v spletni prodajalni Habeco. V njej lahko izbirate med nešteto materiali. Nekateri so na trgu že zelo dolgo časa, a so vseeno nekoliko sodobneje zasnovani. Po drugi strani pa spletna prodajalna vedno, znova ter spet preseneča z novostmi, ki se jih splača preveriti.

Ne glede na to, kaj boste v svojem podjetju podarili zaposlenim in drugim, je najpomembneje, da bo promocijsko darilo kar se da uporabno, kakovostno in trajno. Če bodo to brezrokavniki, pa še toliko bolje, saj so izjemno vsestranski.

Preberite si še naslednji članek: Nakup smešne majice za darilo za rojstni dan