Modni dodatki

Najmodernejša metoda podaljševanja las

Kakovostni keratinski lasni podaljški

Če želite v hipu imeti daljše oziroma podaljšane lase, vam je na voljo kar nekaj metod. A vse zagotovo niso učinkovite in niti ne zagotavljajo najbolj pristnega videza. Dobre poznavalke podaljševanja las pa zagotovo poznajo podaljške las s keratinom. Gre za najkakovostnejše podaljške nas sploh.

Keratinski podaljški čas imajo izjemno dolgo obstojnost. Z njimi si lahko na hiter ter preprost način popestrite svojo pričesko. Keratinski podaljški se zelo lepo pomešajo med naravne lase. Slednje je zagotovo ena od ključnih prednosti tovrstnih podaljškov.

Obstojnost lasnih podaljškov s keratinom

Keratinski podaljški las vam lahko ob ustrezni negi ter vzdrževanju odlično služijo tudi do pol leta. V tem času se boste nanje hitro privadili. Takšni podaljški niso težki in lasišča ne otežijo. Med naravne lase pa se zelo dobro pomešajo in na prvi pogled pa tudi sicer ni opaziti razlike med podaljški ter naravnimi lasmi.

Keratinski lasni podaljški
Keratinski lasni podaljški za prelepe in moderne pričeske

Za njihovo dolgo obstojnost poskrbi način nameščanja na lasišče. Podaljški s keratinom se pripenjajo na keratinske spoje. Najpomembneje pa je, da so seveda primerno nameščeni. V nasprotnem primeru njihova obstojnost ni prav dolga.

Vstavljanje čopkov s keratinskimi podaljški

Pri metodi vstavljanja keratinskih podaljškov gre za vstavljanje čopkov las. To omogoča, da si lahko v najhitrejšem času spremenite svoj videz oziroma ga osvežite ali popestrite.

Video: Nasveti za keratinske lasne podaljške

Namesto torej da bi si dali pramena, lahko v lase vstavite le nekaj keratinskih čopkov.

Kdo vstavlja keratinske lasne podaljške

Ker so kakovostni keratinski podaljški las praviloma kar precej dragi, je treba z njimi še toliko previdneje ravnati. Če sami nimate posebnih izkušenj z vstavljanjem česa takšnega v svoje lase, delo raje prepustite strokovnjaki.

Preberite si še naslednji članek: Na kaj je treba še posebej paziti pri izbiri obutve za ženske

Ženska obutev upošteva specifike oblike ženskega stopala in telesa, zato je primerno oblikovana, da nudi pravo oporo in blaženje. 

Keratinske podaljške vam lahko na primer na ustrezna mesta vstavi vaš frizer. Četudi ta nima posebnih izkušenj s takšnimi metodami daljšanja las, poiščite nekoga, ki se s tem profesionalno ukvarja. Pri nas je kar nekaj takšnih frizerskih salonov.

Nakup keratinskih lasnih podaljškov

Kakovostni keratinski lasni podaljški vam zagotovo niso na voljo kar povsod. Če boste kje naleteli na sumljivo ugodne podaljške s keratinom, se ponudbi raje izognite. Pred nakupom dobro preverite ponudnika oziroma proizvajalca. V nasprotnem primeru boste kupili izdelek, ki se na vaših laseh ne bo prav dobro obnesel.

Kakovostne in cenovno dostopne lasne podaljške s keratinom si lahko kupite v spletni prodajalni.