Modni dodatki

Kvalitetne lasulje iz pravih las

Lasulje za prilagajanje stila

Ne glede na razlog za vaše nošenje lasulje, je pomembno, da je le-ta narejena iz pravih las in kvalitetnih materialov. Samo tako boste preprečili po večurnem nošenju srbečico ali iritacijo lasišča. Nove lasulje so narejene iz daljše dolžine las, katero lahko oblikujete v pričesko po vaši želji.

Tudi zvezdnice nosijo lasulje vsak dan

Veliko zvezdnic nosi lasulje vsak dan. Zaradi zahtevnega barvanja in vsakodnevnega oblikovanja v nove stile, njihovi naravni lasje ne prenesejo zahtevnega tretmaja. Namesto tega raje vsak dan zamenjajo lasni vložek in s tem prilagodijo stil pričeske svojemu dnevnemu videzu.

Video: Zvezdnice ki nosijo lasulje

V primeru, da kupite lasuljo iz pravih las, vam ni potrebno skrbeti, da bo izgledala nenaravno ali umetno. Lasje bodo lepo padali in se prilagajali vašim zahtevam. Veliko slavnih tujih in slovenskih zvezdnic nosi lasulje, ker je tako vse precej lažje. Prek spleta kupijo en ali dva kompleta, ki ju oblikujejo po svojih željah. Lasne vložke je možno tudi barvati, striči in prilagajati svojim željam.

Že stilirane lasulje za vsakogar

Prek spleta je možno kupiti že stiliranje lasulje, ki so že pobarvane, postrižene in prilagojene vsakemu tipu obraza. To vrsto umetnih las nosijo posamezniki, ki nimajo časa, da sami urejajo svojo frizuro ter to prepustijo kar proizvajalcu.

Lasulje
Lasulje za vsak dan

360 lace lasulje za prilagajanje stila

360 lace lasulja je bolj prilagodljiva kot že stilirana različica. Možno jo je nositi v čopu, spuščeno, v figi ali kako drugače, saj se popolnoma prilagaja vašim željam. Spredaj in zadaj ima prozorno tkanino, ki ponuja več možnosti za nošenje. Lasulja 360 lace je dolga okoli 70 centimetrov, kar omogoča tudi pletenje kitk, ustvarjanje francoske kite od vrha lasišča do tilnika, nošenje fige in podobno. Ker je lasulja lahka, se ne premika in ne pada dol z glave samo zato, ker lase obremenite na eni strani s kito.

Prilagajanje lasulje vaši glavi

Fiksiranje lasnega vložka je možno samo, če ga dodobra prilagodite svoji glavi. To pomeni, da morate kupiti pravo velikost. V kolikor kupite lasuljo iz pravih las, ki je univerzalne velikosti, pa mora imeti možnost ožanja obsega. Pri lace lasuljah s tkanino je potrebno odvečno tkanino pred prvim nošenjem obrezati na podlagi oblike obraza.

To pomeni, da lasni vložek namestite na glavo in ga popolnoma fiksirate na željeno mesto, nato pa s pomočjo svinčnika na tkanino narišete, kje se konča linija las. Lasni vložek snamete in s pomočjo škarij odrežete odvečno tkanino. Priporočljivo je tudi, da odrežete oziroma obstrižete sprednje lase, da izgledajo kot vaši naravni lasje.