Modni dodatki

Kupite ročne ure kot darilo za moške ali ženske

Iskanje darila za nekoga, ki ima že vse, je zelo zahtevno. Namesto iskanja po trgovinah, raje prek spleta kupite moške ure z lepim dizajnom in ugodno ceno. Na voljo so različni modeli od elegantnega, športnega do športno elegantnega dizajna. Kupite lahko tudi  ženske ure, ki so primerne za različne priložnosti ter različne stile oblačenja.

Kvalitetne moške ure za vsako zapestje

Dandanes je na voljo veliko različnih moških ročnih ur, ki so primerne za različne aktivnosti in različne tipe ljudi. Vse je odvisno od same priložnosti in stila oblačenja moškega. Glede na cenovno dostopnost, se moški odločajo za nakup več različnih moških časomerov, ki jih nosijo glede na dnevne aktivnosti.

Kombinirajte jeklo in usnje s formalnimi oblačili

Kombinacija moške ure z jekla in usnja je klasična in večna. Poda se k vsaki formalni kombinaciji oblačil.  Časomer lahko kombinirate z moško formalno obleko ali pa s kombinacijo formalnih hlač in srajce. Pri tem pustite odpete gumbe na zapestju, da bo moška ročna ura bolj vidna. Klasičnemu stilu se poda analogen model brez številčnice ali z številčnico. Bolj športno elegantnemu videzu pa se poda tudi digitalni model z več funkcijami.

Športno elegantne moške ročne ure za vsak dan

Za vsakodnevne aktivnosti raje ne izberite usnjenega ali semiš paščka, saj bo ob pretiranem znojenju usnje oksidiralo. Raje izberite model z jeklenim ali silikonskim paščkom. Silikonski pašček na moški uri je primeren tudi za vodne in adrenalinske aktivnosti. Nekateri modeli so narejeni tudi za plavanje ali potapljanje. O specifikacijah ure se pozanimajte v spletni trgovini.

Razlika med analogno in digitalno različico

Analogne in digitalne moške ure se ne razlikujejo samo v videzu, temveč tudi v funkcionalnosti. Digitalna različica omogoča tudi:

  • Koledar,
  • Kronograf,
  • Alarm,
  • Pri nekaterih modelih tudi povezavo s pametnim telefonom in sprejemanje klicev ter branje elektronske pošte ter GPS navigacijo.

Elegantni ženski modeli za formalne dogodke

Elegantne ženske ure so na voljo v različnih variantah. Lahko imate samo klasično uro ali pa kombinacijo zapestnice s časomerilcem. Glede na cenovno dostopnost se ženske odločajo za nakup več različnih ženskih ročnih ur, ki jih kombinirajo s svojimi oblačili. Za formalne dogodke tako izberejo na primer analogno uro brez številčnice z zlatim paščkom in brez številčnice. Monotonost zlate barve razbremenijo z barvnim ozadjem za kazalci, ki se tudi barvno dopolnjuje z njihovimi oblačili.

Kombinacija modnega dodatka in zapestnice

Posebna prednost ženske ročne ure je tudi v kombinaciji z zapestnico. Pri tem pašček ni širok ali robusten, temveč ozek z okraski. V spletni trgovini lahko najdete modele z ozkimi paščki z različnimi okraski in mašnjicami. Na voljo so tudi kompleti ženskih ur in zapestnic, ki se oblikovno in barvno dopolnjujejo. Nekateri darilni kompleti poleg ženske ure in zapestnice vsebujejo tudi uhane. 

Retro in newage ure

Letos so zelo popularne postale tudi retro in newage ure, kjer številčnica ni enakomerno razporejena. Številke so razmetane neenakomerno po ozadju ženske ročne ure in jih ponavadi dopolnjuje tudi kakšen citat. Paščki so narejeni iz umetnega usnja, sama številčnica pa iz odpornega aluminija. Nekatere različice imajo tudi v ozadju narisano sliko, kot so samorogi, mavrica, rožice, svet, globus in podobno. Za šaljivce lahko kot darilo kupite tudi smešne ženske ali moške ure. V ozadju smešnega modela so napisi kot da spet zamuja, ali pa da je že vseeno, ker vedno zamuja in podobno. 

Otroški časomeri

V spletni trgovini je na voljo tudi veliko modelov otroških ročnih ur, ki so trpežne in vzdržljive. Nekateri  modeli so vodotesni in narejeni iz silikona. Silikon je odporen na vlago, prah ali umazanijo. Otroški modeli so na voljo v različnih barvah in velikostih ter primerni za oba spola. Enako kot pri moških ročnih urah, so tudi otroške na voljo v digitalni in analogni različici. Punčke imajo najraje otroške ure v rumeni, rožnati ali rdeči barvi, medtem, ko fantje prisegajo na črno, modro in zeleno barvo.

Prednosti nakupa  prek spleta

V kolikor hočete kupiti kvalitetne ročne ure po ugodni ceni, jih kupite prek spleta. Poleg cenovne ugodnosti so dodatne prednosti spletnega nakupa tudi:

  • Velika izbira različnih modelov,
  • Garancija na nakup,
  • Možnost vračila ali menjave,
  • Hitra in ugodna dostava,
  • Prihranek časa in denarja za nakup,
  • Dodatni popusti in spletne akcije.